Idag blev det Lundgrens …

Posted: 19th February 2014 by Jens Asplund in Blandat

Efter att barnen tagit del av kulturutbudet med Slottet o dess historia och sonen imponerats av såväl juveler som vapen så blev det en tur till Klassiska Lundgrens i gamla stan.

image

Finns hur mycket som helst och man skulle kunna gå helt “bananas” i butiken och handla upp en mindre förmögenhet där inne.

image

Mer eller mindre allt är handmade och skiftar givetvis i utförande och finish. Mycket av det som görs är slowsink eller sjunkande, för mitt fiske i blekinge vill jag gärna ha shallow eller slowsink och därför föll valet för min del på ytterliggare några Wolfcreek. 3 st shallow wolf 1 st skinny wolf reverse samt 2 st cub paddle. Samma fina finish på dessa beten, de är inte bara härliga att fiska med utan även extremt vackra ;-)

image

Så sugen på att fiska.. måste dock på allvar fundera om jag måste lägga undan lite beten därhemma för annars får jag inte plats i fiskeväskan;-)

  1. Mange says:

    Ser ju riktigt riktigt nice ut;) längtar så in åt till vi alla ska i väg. Hoppas bara att isen gett med sig tills vi ska upp… Men har det inte det så får det väl bli pimpel.
    Får väl själv göra en liten raid in på Giganten och se vad dom har att erbjuda till en gäddkung som denna…om det nu behövs. Men som sagt den som har flest prylar när han…… Vinner:)
    Hade gött så hörs vi:)
    // gäddkungen ;)