Mycket vind…

Posted: 16th March 2014 by Jens Asplund in Blandat

Sanslöst blåsande idag… nattens vinbyar gjorde att vi alla sov som “hossor” . 18-23 sek/m gjorde att vi tog en slow morning… vid 10 tiden så tyckte vi att vinden lagt sig något o vi trailade bort båtarna till Vambåsa eftersom dyningar o vågor gick höga utanför viken. Micke o Tomas drog västerut i vinden medans Magnus o jag tog upp igen efter att försökt foska o ankra…..och la i viken hemmavid. Massor sv följare och nyfiken fisk när vattnet steg närmare 65-75 cm under dagen. Jag hade en riktigt fin på innan hon valde att tacka för dansen…. trögt fiske med få fångade idag.. totalt tog vi 11 gäddor idag…

image

En av dagens fångade gäddor… imorgon är sista dagen o då jävlar…..

  1. Magnus says:

    Snyggt jobbat kompis!
    Tack än en gång för en helt underbart kanon trevlig helg med mycket gott snack och lite fiske i mellan;)